WBE Eemsmond

Instructieavond nieuwe WBE-websites

16 januari 2018

De overkoepelde website van de 17 Groninger WBE’s gaat op dinsdag 16 januari live. Voor elke WBE in de provincie Groningen kan daarna een eigen website worden geopend.

De overkoepelende site bevat alle algemene informatie over o.a. WBE’s, beheer, schadebestrijding, jacht, samenwerkingspartners, nieuws en de actuele regelgeving. Elke lokale WBE-website kan naar deze centrale informatie verwijzen, zodat dubbel werk wordt voorkomen. Dit betreft het openbare deel van iedere WBE-website.

Daarnaast elke deelnemende WBE vanaf dinsdag 16 januari de beschikking over een volledige ledenadministratie voor de secretaris, een financiële administratie voor de penningmeester, registratie van alle ingestelde werkgroepen, communicatiemogelijkheden met alle leden, en de mogelijkheden bestanden met de leden te delen. Dit betreft het gesloten gedeelte van iedere WBE-website. WBE-leden krijgen beveiligde toegang tot hun WBE-omgeving.

Alle WBE-bestuurders zijn van harte uitgenodigd om de instructie te volgen. Op die manier kunnen de WBE’s van elkaar leren en hun administraties eenvoudiger maken.

Dinsdag 16 Januari, 19:30 uur, Dorpshuis Kolham, Hoofdweg 81A.

 

Lokaal nieuws

Bevoegdheden van provincies inzake jacht

30 mei 2016

In de Tweede Kamer  zijn vragen gesteld omtrent de bevoegdheden van de…

 

meer lokaal nieuws » 

 

Lokale agenda

Geen lokale agenda-items gevonden

 

meer lokale agenda-items » 

 

Provinciaal nieuws

 

meer provinciaal nieuws »